Healing

Healing – voor body & mind

Wat is Healing?

Healing

Healing wordt ook wel helende of herstellende energetische behandeling genoemd. Tijdens een healingbehandeling wordt er helende energie doorgegeven. Alles is energie, zoals je in mijn blog ‘De aura en de chakra’s‘ kunt lezen, hebben wij als mens een energieveld in en om ons heen. Wanneer jouw energieveld verstoord is, kun je je bijvoorbeeld heel moe, gestrest of emotioneel instabiel voelen en/of fysieke klachten hebben. Je kunt in je energieveld blokkades hebben waardoor jouw energie niet goed kan doorstromen. Er zijn vele oorzaken waardoor een blokkade kan ontstaan, vaak veroorzaakt door emoties van verdriet, pijn, verlies of jezelf niet goed genoeg vinden. Emoties die gekoppeld zijn aan minder prettige of pijnlijke ervaringen of overtuigingen. Het kan ook dat je in een relatie teveel van jezelf hebt weggegeven, waardoor je emotioneel uitgeput bent geraakt. Of, en daar zijn we ons vaak niet van bewust, dat een ander jouw energie aftapt. Je herkent dit misschien wel, dat je je ineens heel moe voelt nadat je met iemand contact hebt gehad die dit doet. Al deze en andere redenen zullen je het gevoel geven niet lekker in je vel te zitten en dit kan zich uiteindelijk ook uiten in ziektes.

Naast het herstellen van jouw energie, is een Healingbehandeling ook heel ontspannend. Dit kan ook de reden zijn om voor een Healingbehandeling te gaan.

Wat ervaar je tijdens een Healingbehandeling?

Je kunt tijdens een Healing verschillende dingen ervaren. Het kan zijn dat je je energie weer voelt stromen, kou of warmte ervaren, je kunt emotioneel worden, tijdelijk meer pijnklachten krijgen of een diepe ontspanning voelen. Dit zijn enkele ervaringen dat de energie zijn werk doet.

Wat doet een Healer?

Een Healer kan de verstoorde energie waarnemen en helende energie doorgeven. Het waarnemen is iedere keer anders; de ene keer is dat zien, weten of voelen. Deze Helende energie zorgt ervoor dat het zelf-herstellend vermogen van jouw energie weer wordt gestimuleerd en beter gaat stromen. Oude energieën worden losgelaten en ook energie die jij van een ander bij je draagt kan losgemaakt worden. Hierdoor voel je je energieker, minder gespannen en fysieke klachten kunnen verminderen.

Aantal Healingbehandelingen

Hier kan ik geen antwoord opgeven, want het heeft te maken met de reden waarvoor je komt. Het is geheel aan jou om te bepalen hoe vaak je een behandeling wilt. Vertrouw erop dat jij zelf voelt en weet wanneer het tijd is voor een behandeling. Ik laat het aan jou over en ook hoeveel tijd er tussen de behandelingen zit.

De prijs voor een Healingbehandeling hangt af van de duur.

Voor een half uur: €40,- incl. 21% btw.
Voor een uur: €80,- incl. 21% btw.

Meer weten?
Neem dan nu contact met mij op: 06 41713037 of trudyvanbekkum@intuitie-in-balans.nl.

* Een Healingbehandeling is een goede aanvulling, maar geen vervanging van de reguliere geneeskunde.

Wat zijn Aura’s en Chakra’s?