Cursus Innerlijk in Balans

 

Cursus innerlijk in balansWil jij innerlijke rust? Wil jij ervaren en leren begrijpen hoe het komt dat jij je bij die ene persoon prima voelt, maar dat die ander je altijd irriteert en je veel energie kost? Dit kan bijvoorbeeld bij jouw manager zijn, jouw collega, buren, partner, kinderen of familieleden. Herken je het dat je iets wilt ondernemen en je jezelf iedere keer tegenhoudt door ‘zeer aanvaardbare redenen’? Of dat je je prima voelt en ineens ben je moe, depressief, verdrietig, boos of hartstikke chagrijnig. De welbekende mood swings. Waar komt dat toch door?

Een reden hiervoor kan zijn dat je niet zo’n goed beeld hebt van jezelf. Dit werkt belemmerend en wekt vragen op zoals: “Wat is de reden dat dit mij steeds overkomt?”, “Wat maakt dat het niet eens gewoon kan gaan?” en “Wat is de zin van dit alles?”. Dit kan vervolgens stress veroorzaken en hiermee kunnen ook lichamelijke klachten ontstaan, zoals hoofdpijn, rugpijn enzovoorts.

Herken jij jezelf in één of meerdere aspecten van bovenstaande en zou jij hier graag meer over willen weten en vooral leren hoe je hiermee om kunt gaan? Dan is de cursus “Innerlijk in Balans” iets voor jou.

Wat leer je tijdens de cursus Innerlijk in Balans?

De cursus ‘Innerlijk in Balans’ is voor iedereen die meer wilt weten over bovengenoemde situaties en nog vele andere onderwerpen, zoals de werking van energieën, aura’s, chakra’s en spiritualiteit.

Denk je nu: dit is te zweverig? Maak je geen zorgen. In deze cursus leer je op een nuchtere wijze en met beide benen op de grond:

• Wat intuïtie is en hoe je daarop kunt vertrouwen
• Het verschil tussen je denken en je voelen
• Hoe je beter bij jezelf kunt blijven
• Wat energieën zijn, hoe zij werken, maar vooral hoe deze je kunnen beïnvloeden op een positieve én negatieve manier
• Hoe je energieën die niet van jou zijn of niet meer goed voor je zijn los kunt laten
• Hoe je blokkades kunt loslaten, zoals gedachten die je hebt over jezelf of pijnlijke situaties
• …en nog veel meer

De cursus wordt gegeven met praktijkgerichte oefeningen, ontspanningsoefeningen, visualisatie en geleide meditatie. De oefeningen zijn eenvoudig en dagelijks toepasbaar, zodat jij ze altijd en overal kunt toepassen.

Cursus details

De cursus duurt 8 weken en is op donderdagavond. Iedere les duurt 2,5 uur. De  prijs is 475,- incl 21% btw + gratis 1 healingbehandeling.

Vanwege de huidige omstandigheden is er plaats voor maximaal 5 deelnemers zodat wij voldoende afstand kunnen houden.

Meer weten?
Neem dan nu contact met mij op: 06 41713037 of trudyvanbekkum@intuitie-in-balans.nl.

* Je kunt in delen betalen.