Cursus innerlijk in balans

INNERLIJK IN BALANS

Laat irritaties los en overkom je vermoeidheid

Irriteer je je vaak aan die ene persoon en voel je je juist goed bij de ander? Wil je graag iets ondernemen, maar “het komt er maar niet van”? Of heb je last van mood swings? De cursus Innerlijk in Balans geeft je inzichten en handvatten.

Herken je jezelf hierin?

Wil jij innerlijke rust? Wil jij ervaren en leren begrijpen hoe het komt dat jij je bij die ene persoon prima voelt, maar dat je je aan die ander irriteert en je veel energie kost? Dit kan bijvoorbeeld zijn bij je manager, je collega, buren, partner, kinderen of familieleden. 

Herken je het dat je iets wilt ondernemen en je jezelf iedere keer tegenhoudt door ‘zeer aanvaardbare redenen’? Of dat je je prima voelt en ineens ben je moe, depressief, verdrietig, boos of hartstikke chagrijnig. De welbekende mood swings. Waar komt dat toch door?

Een reden hiervoor kan zijn dat je niet zo’n goed beeld hebt van jezelf. Dit werkt belemmerend en wekt vragen op zoals: “Wat is de reden dat dit mij steeds overkomt?”, “Wat maakt dat het niet eens gewoon kan gaan?” en “Wat is de zin van dit alles?”. Dit kan vervolgens stress veroorzaken en hiermee kunnen ook lichamelijke klachten ontstaan, zoals hoofdpijn, rugpijn en buikpijn.

Herken jij jezelf in één of meerdere aspecten van bovenstaande en zou jij hier graag meer over willen weten en vooral leren hoe je hiermee om kunt gaan? Dan is de cursus “Innerlijk in Balans” iets voor jou!

Cursus Innerlijk in Balans

CURSUS INNERLIJK IN BALANS

Wat leer je tijdens de cursus Innerlijk in Balans?

De cursus ‘Innerlijk in Balans’ is voor iedereen die meer wilt weten over bovengenoemde situaties en nog vele andere onderwerpen, zoals de werking van energieën, aura’s, chakra’s en spiritualiteit.

Denk je nu: dit is te zweverig? Maak je geen zorgen. In deze cursus leer je op een nuchtere wijze en met beide benen op de grond:

  • Wat intuïtie is en hoe je daarop kunt vertrouwen
  • Het verschil tussen je denken en je voelen
  • Hoe je beter bij jezelf kunt blijven
  • Wat energieën zijn, hoe zij werken, maar vooral hoe deze je kunnen beïnvloeden op een positieve én negatieve manier
  • Hoe je energieën die niet van jou zijn of niet meer goed voor je zijn los kunt laten
  • Hoe je blokkades kunt loslaten, zoals gedachten die je hebt over jezelf of pijnlijke situaties
  • …en nog veel meer

De cursus wordt gegeven met praktijkgerichte oefeningen, ontspanningsoefeningen, visualisatie en geleide meditatie. De oefeningen zijn eenvoudig en dagelijks toepasbaar, zodat jij ze altijd en overal kunt toepassen.

DETAILS CURSUS INNERLIJK IN BALANS

Kosten en duur

De cursus duurt 8 weken en is op woensdagavond. Iedere les duurt 2 uur. De  prijs is 385,- incl 21% btw + gratis 1 healingbehandeling.

Meer weten?
Neem dan nu contact met mij op: 06 41713037 of trudyvanbekkum@intuitie-in-balans.nl.

* Je kunt in delen betalen.

CONTACT

Neem vrijblijvend contact op