Healing

Wat is Healing?

Healing is het doorgeven van herstellende energie. Zoals je kunt lezen in mijn stukje over de aura en de chakra’s hebben wij als mens een energieveld in en om ons heen. Wanneer het energieveld verstoord is kun je je bijvoorbeeld heel moe, gestrest of je emotioneel instabiel voelen. In het energielichaam kunnen blokkades zitten die maken dat jouw energie niet goed kan doorstromen. Er zijn heel veel oorzaken voor die blokkades en de blokkades zullen je altijd het gevoel geven dat je niet lekker in je vel zit. Blokkades kunnen zich uiteindelijk ook uiten in ziektes.

Wat voel je tijdens een Healingbehandeling?

Tijdens de Healingbehandeling kun je verschillende dingen ervaren, je kunt voelen dat de energie weer gaat stromen, je kunt warmte of kou ervaren, misschien word je wel emotioneel, kan de pijnklacht iets groter worden of je voelt een diepe ontspanning. Dit zijn allemaal symptomen dat de energie zijn werk doet.

Wat doet een Healer?

Een Healer kan de verstoorde energie waarnemen en kan helende energie doorgeven. Deze energie zorgt er voor dat het zelfherstellend vermogen van jouw energie weer wordt gestimuleerd en beter kan stromen. Wanneer jouw energie beter kan doorstromen voel je je weer energieker, minder gespannen, kan het zijn dat pijnklachten verminderen en het helpt je om onbewuste dingen los te kunnen laten*. Een Healingbehandeling is niets griezeligs of spannends, het is een heel natuurlijk iets.

Aantal Healingbehandelingen

Hoeveel Healingbehandelingen nodig zijn is niet aan te geven, dit hangt af van wat er aan de hand is. Voor de behandeling kunnen wij telefonisch of persoonlijk kennismaken. Na de behandeling houden we contact over hoe het met je gaat. Iedere behandeling gebeurt met veel respect en liefde.

De prijs voor een Healingbehandeling hangt af van de duur.

Voor een half uur: €30.
Voor een uur: €60.

Heb je vragen of wil je je opgeven, dan kan je mij bellen op 06 41713037 of e-mailen (trudyvanbekkum@intuitie-in-balans.nl).

* Een Healingbehandeling is een goede aanvulling, maar geen vervanging van de reguliere geneeskunde.

Wat zijn Aura’s en Chakra’s?