Innerlijk in Balans

Cursus Innerlijk in Balans

We kennen allemaal het gevoel dat je je bij de ene persoon prima voelt terwijl je bij een ander een total-loss gevoel krijgt. Of je wilt iets ondernemen, maar vele en vaak zeer aanvaardbare redenen weerhouden je ervan. Een andere veel voorkomende situatie is dat je je prima voelt, maar dan ineens ben je moe, depressief of hartstikke chagrijnig. Hoe komt dat eigenlijk?

Wie heeft het niet, die moeilijke relatie met hun baas, collega, buren, partner, kinderen of familieleden? Waar komt dat door? In situaties waar stress voorkomt ontstaan vaak ook lichamelijke klachten, zoals hoofdpijn, rugpijn enzovoorts.

Negatief zelfbeeld

Velen van ons gaan gebukt onder een negatief zelfbeeld wat belemmerend werkt. Zo zijn er veel voorbeelden te noemen waarbij we onszelf regelmatig de volgende vragen stellen: Hoe komt dit? Waarom overkomt mij dit? Waarom gebeuren die dingen? Wat is de zin van dit alles?

Herken jij jezelf in een of meerdere aspecten van bovenstaande en zou jij hier graag meer over willen weten en leren hoe hiermee om te gaan?

Wat leer je tijdens de cursus ‘Innerlijk in Balans’?

De cursus ‘Innerlijk in Balans’ is voor iedereen die meer wil weten over bovengenoemde en nog vele andere onderwerpen, zoals de werking van energieën, aura’s, chakra’s en spiritualiteit.

Denk je nu: dit is te zweverig? Maak je geen zorgen. In deze cursus leer je op een nuchtere wijze en met beide benen op de grond:

• Wat intuïtie is en hoe je daarop kunt durven te vertrouwen
• Het verschil tussen denken en doen
• Beter bij jezelf blijven
• Wat energieën zijn, hoe zij werken, maar vooral hoe zij jou kunnen beïnvloeden op een positieve én negatieve wijze
• Hoe je energieën die van een ander zijn of die niet goed (meer) zijn voor jou kunt loslaten
• Loslaten van blokkades
• …en nog veel meer onderwerpen, zoals: wat is een aura en wat zijn chakra’s

De cursus wordt gegeven door middel van (praktijkgerichte) oefeningen, zelfmeditatie en geleide meditatie. De oefeningen zijn eenvoudig en dagelijks toepasbaar, zodat jij ze zelf altijd en overal kan toepassen.

Cursus details

De cursus duurt 8 weken à 2,5 uur met maximaal 10 deelnemers en vindt plaats in het Cultuurhuis te Lutjewinkel (Noord Holland). De kosten voor de gehele cursus bedragen €425 incl. btw met 1 gratis ‘Healing sessie’. Een vrijblijvende kennismaking met mij is altijd mogelijk.

Heb je vragen of wil je je opgeven, dan kan je mij bellen op 06 41713037 of e-mailen (trudyvanbekkum@intuitie-in-balans.nl).